Volwassenen

Individuele sessies

Deze vinden plaats in mijn praktijkruimte te Meensel-Kiezegem.

In deze individuele sessie krijg je alle aandacht voor jouw vraag. Je legt een traject af, waarbij ik naast je blijf staan met mijn ondersteuning, terwijl je zelf volledig verantwoordelijk blijft over je eigen leven. Ik ga graag met jou in gesprek en in functie van je groeiproces kan dit worden aangevuld met :

 

Een sessie duurt één uur. Enkel op afspraak.

Tarief: € 50,-  cash (geen elektronische betaling mogelijk eventueel wel overschrijving via factuur)

Sessie annuleren?

Dat kan tot 24u op voorhand door een bericht na te laten of telefonisch contact op te nemen. Na deze termijn wordt de helft van het voorziene uurtarief als annulatievergoeding (€ 25,-) in rekening gebracht.

 

Groepsaanbod : info zie agenda.

 

Bewegen op verwijzing

Als BOV-coach ben ik sinds 2019 actief in de ELZ Demerland en Zuidoost Hageland met focus op de gemeenten : Tielt-Winge, Bekkevoort, Linter en Glabbeek. Je krijgt advies en een beweegplan op maat, rekening houdend met je mogelijkheden en beperkingen. Ik help je op weg naar een actiever en fitter leven! Vraag aan je huisarts een verwijsbriefje. Hiermee kan je bij mij terecht voor een geprek in de bovenvermelde zorgregio en gemeentes. Alle verdere info over dit project vind je op https://www.gezondleven.be/projecten/bewegen-op-verwijzing

Tarief : € 10,- per half uur coaching. Heb je recht op verhoogde tegemoetkoming? Dan is de coaching gratis!

Sinds september 2020 ook actief in ELZ zuiderkampen voor de gemeente Laakdal.

Tarief : € 10,- perhalf uur caoching. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? dan is de coaching € 2,- per half uur.

Pilates

Pilates is een oefenmethode met als uitgangspunten: houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest. Een gerichte workout die spiergroepen versterkt en rekt met als streefdoel een evenwichtig en soepel lichaam. Het is geschikt voor alle niveau's van lichamelijke conditie en voor alle leeftijden.

Tarief : € 50,- bij individuele begeleiding

Dit kan ook gevolgd worden in kleine groep in mijn praktijkruimte, die je zelf kan samenstellen (max. 4 p.) zodat er een optimale en persoonlijke begeleiding mogelijk is. Een reeks bestaat uit 5 lessen, startmoment af te spreken.

Tarief : € 25,- /p. bij 2 deelnemers. - € 20,- /p. bij 3 deelnemers. - € 15,- /p. bij 4 deelnemers.